Blicevi sijevali samo za Ibru

13 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Savo Prelević
Zlatan Ibrahimović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.11.2014. 18:55h

Švedska reprezentacija je stigla u glavni grad Crne Gore. Uz pratnju policije igrači "tri krune" su izašli iz autobusa i jedan po jedan ulazili u hotel Podgorica, gdje će biti smješteni.

Iako je među prvima izašao Kim Kalstrom koji je u karijeri nastupao za Ren, Lion, Arsenal (pozajmica), pažnju i bliceve fotoreportera prvi je privukao fudbaler koji među posljednjima izašao iz autobusa - Zlatan Ibrahimović.

"Nema izjava", ljubazno je okupljenim novinarima i TV ekipama kazao portparol reprezentacije Švedske.

Kolika je Ibrahimović zvijezda, govori podatak specijalno zbog njega u Podgoricu doputovala ekipa franskuskog "Kanala plus". Jedna jedina tema - stanje povrede napadača Pari Sen Žermena.

Ibrahimović je u posljednja dva mjeseca, zbog povrede pete, igrao samo dvadesetak minuta, i to u nedjelju protiv Marseja.

Naš "izvor iz Švedske" otkrio je danas da će Ibra, upravo zbog nedostatka takmičarskog ritma, protiv Crne Gore početi na klupi.

Šveđani će sjutra u 11.30 časova trenirati na stadionu pod Goricom na treningu koji će prvih 15 minuta biti otvoren za medije. Sat i po kasnije, selektor Erik Hamren i jedan fudbaler održaće zvaničnu pres konferenciju.

Utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Švedske igra se u subotu u 20:45 na stadionu pod Goricom.

Bonus video: