Toti: Nema problema između mene i Garsije

0 komentar(a)
Toti, Foto: Beta/AP
Toti, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.11.2014. 17:54h

Kapiten Rome Franćesko Toti rekao je danas da nema trzavica između njega i trenera Rudija Garsije.

Roma je u nedelju pobijedila Torino sa 3:0, Toti nije završio taj meč na terenu pošto je zamijenjen, a svoje nezadovoljstvo tom odlukom jasno je pokazao i Garsiji.

"Kao kapiten kažem da smo dobar tim, tim koji vodi trener sa kojim smo uspostavili dobre odnose od kako je stigao u Rim. Ovo govorim zbog svoje reakcije u nedjelju. Sve sam jasno rekao i treneru poslije utakmice. Danima smo radili na savršenoj harmoniji tokom treninga i ništa nije uticalo na našu divnu vezu", rekao je Toti za italijanske medije.

"Nisam uvijek srećan kad izađem prije posljednjeg zvižduka. Trener je rekao isto to. U tom trenutku sam htio da svoju igru krunišem golom, ali sve je to sekundarno u odnosu na interes tima. Mi smo tim i jedino zajedno možemo doći do cilja koji smo sami sebi postavili", dodao je Toti.

Roma trenutno ima tri boda manje od prvoplasiranog Juventusa, ali Toti vjeruje da njegov tim može do Skudeta.

"Počeo sam novu sezonu sa puno entuzijazma. Kad uđem u svlačionicu vidim dosta kvalitetnih igrača. Nakon prve trećine sezone drugi smo u Seriji A, i dalje smo u igri u Ligi šampiona... Juventus je i dalje naš glavni konkurent, ali ima tu još klubova. Mislim da je liga ujednačenija nego prošle godine. Možemo da se borimo za prvo mjesto, ali važno je da idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Toti.

Bonus video: