Macari ide ako Inter izgubi od Milana

1 komentar(a)
Valter Macari, Foto: Reuters
Valter Macari, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.11.2014. 13:53h

Trener fudbalera Intera Valter Macari dobiće otkaz ukoliko taj klub izgubi od Milana u predstojećem gradskom derbiju, pišu danas italijanski mediji. Macari je pod velikim pritiskom u posljednjih nekoliko nedjelja zbog loših rezultata, što je praćeno i zvižducima navijača. On je dobio javnu podršku predsjednika Intera Erika Tohira u više navrata, ali Korijere delo sport tvrdi da indonežanski biznismen ima sve manje strpljenja.

Taj list navodi da je Macariju rečeno da Inter mora da osvoji najmanje šest bodova iz duela protiv Milana, Rome i Udinezea, ali i da će eventualni poraz od gradskog rivala gotovo sigurno značiti i njegov kraj na klupi. Ukoliko Macari i "preživi" do kraja sezone, a Inter se ne kvalifikuje za evropska takmičenja, on ćee, takođe, biti otpušten.

Korijere delo sport piše da bi u tom slučaju sadašnji trener Sampdorije Siniša Mihajlović bio glavni favorit za Macarijevog nasljednika. Inter je posle 11 odigranih kola na devetom mjestu na tabeli Serije A sa 16 bodova. Meč između Intera i Milana igra se naredne nedjelje, 23. oktobra.

Bonus video: