Druliću život nije ugrožen

0 komentar(a)
Drulić, Foto: Arhiva Vijesti
Drulić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 12.11.2014. 17:50h

Direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Marko Ilić izjavio je danas da je stanje bivšeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Drulića, koji je sinoć stradao u saobraćajnoj nezgodi kod Paraćina, stabilno i da on nije životno ugrožen.

Premna Ilićevim riječima, osim povreda trbušnih organa, druge povrede nisu dijagnostikovane.

"Drulića je operisao dežurni hirurg dr Željko Obradović i Drulić se sada nalazi u Jedinici intenzivne njege hirurškog odjeljenja i "za sada je sve u redu", rekao je Ilić Tanjugu.

Drulić je u Opštu bolnicu u Ćupriji dovežen sanitetom Službe hitne pomoći Paraćina.

"Poslije dijagnostikovanja, oko 22 sata uvežen je u operacinu salu. Imao je povrede trbuha sa povredama unutrašnjih organa, oprisan je i sada je stabilno. On je u Jedinici intentnzivne nege hirurškog odjeljenja Opšte bolnice u Ćupriji i za sada je sve u redu. Biće još u bolnici, to je za sada, ali je najvažnije da životno nije ugrožen", rekao je Ilić.

Portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić izjavila je Tanjugu da se nezgoda dogodila oko 19.15 sati, na autoputu Boegrad - Niš kod Paraćina.

"Putničko vozilo negotinskih registarskih oznaka, koje se kretalo prema Beogradu, sustiglo je teretno vozilo, koje se kretalo istom trakom i udarilo u njega. Vozač putničkog automobila G.D. (37) je sa teškim tjelesnim povredama hospitalizovan u Opštoj bolnici u Ćupriji", rekla je Cvetić.

Drulić je karijeru počeo u Hajduk Veljku iz rodnog Negotina, odakle je 1995. godine prešao u Crvenu zvezdu, za koju je do 2001. odigrao 65 utakmica i postigao 25 golova.

Kasnije je igrao za Saragosu, Lokeren, OFI Krit, Kavalu i nižerazredne španske klubove, a karijeru je završio 2012. godine.

Drulić je odigrao četiri utakmice za reprezentaciju SR Jugoslavije.

Bonus video: