Mihajlović: Ne razmišljam o odlasku iz Sampdorije

Poslije 11 kola u Seriji A Sampdorija zauzima treće mjesto sa 20 bodova i ima pet bodova manje i utakmicu više od vodećeg Juventusa
0 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.11.2014. 15:23h

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da je srećan u tom klubu i da ne razmišlja o odlasku.

Bivši trener Intera Roberto Mančini nedavno je rekao da je Mihajlović spreman za posao u Interu, gdje je sadašnji šef stručnog štaba Valter Macari pod velikim pritiskom zbog loših rezultata.

"Ja sam trener Sampdorije i ne razmišljam o drugim stvarima. Manćini je to rekao jer smo prijatelji, ali ja nastavljam svojim putem, srećan sam u Sampdoriji", rekao je Mihajlović, a prenio je „Skaj Sport”.

Sampdorija je sinoć u Đenovi odigrala neriješeno sa Milanom 2:2, a Mihajlović je rekao da je taj rezultat pravedan.

"Utakmica je bila dobra, a oba tima su pokušala sve da pobijede. Moji momci su dali sve od sebe i ne mogu tražiti više, a igrali smo protiv ekipe koja ima strašne napadače", rekao je srpski trener.

"Milan je čvrst i organizavan tim, kao i mi, što je znak da smo mnogo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Kada smo vodili sa 2:1 imali smo šanse za pobjedu, ali mislim da je remi fer rezultat", dodao je Mihajlović.

Poslije 11 kola u Seriji A Sampdorija zauzima treće mjesto sa 20 bodova i ima pet bodova manje i utakmicu više od vodećeg Juventusa.

Bonus video: