Bokelj odolio Grblju u komšijskom derbiju

"Nisam nezadovoljan, jer smo izgledali dobro kao ekipa, ali žalimo za propuštenim šansama”, kazao je Marko Vidojević, trener domaćih
1 komentar(a)
Grbalj-Dečić, Foto: Radio Kotor
Grbalj-Dečić, Foto: Radio Kotor
Ažurirano: 09.11.2014. 09:16h

Grbalj je propustio priliku da napravi otklon od ekipa iz donjeg dijela tabele, ujedno i da se revanšira bokeljskom rivalu za poraz u Kotoru u prvom dijelu šampionata.

Izabranici Marka Vidojevića sve teže izlaze na kraj sa rivalima na svom terenu (remiji sa Petrovcem i juče sa Bokeljom), dok su u međuvremenu pokazali da im i te kako prija kada igraju u gostima (velika pobjeda protiv Budućnosti).

Grbljani su bili za nijansu bolji rival u prvom poluvremenu i u 37. minutu došli su do zasluženog vođstva - Janković je probio po lijevoj strani i ubacio za Čukića, koji je rutinski pogodio za 1:0.

Gosti su u nastavku bili prinuđeni da igraju sa više rizika, što im se isplatilo nakon 17 minuta igre. Imali su, doduše, veliku pomoć golmana domaćih Đurovića (mijenjao povrijeđenog Vukliša), koji je grubom greškom omogućio Nikeziću da izjednači na 1:1.

Pritisak domaćih u posljednjih pola sata nije urodio plodom. A bilo je šansi - Vukčević je pogodio stativu, promašili su Carević, Janković...

"Nisam nezadovoljan, jer smo izgledali dobro kao ekipa, ali žalimo za propuštenim šansama”, kazao je Marko Vidojević, trener domaćih.

Gosti su zadovoljniji.

"Puno nam znači ovaj bod. Grbalj je bio bolji, imali smo sreće”, rekao je Slobodan Drašković.

Grbalj - Bokelj 1:1 (1:0)

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca: 350. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Radulović (Podgorica) i Marko Stanković (Cetinje). Strijelci: Čukić 37 - Nikezić 62. Žuti kartoni: Manojlović, Milojko (Grbalj), Mladenović, A. Mikijelj, Bogdanović, Todorović (Bokelj). Crveni karton: A. Mikijelj (Bokelj).

Grbalj: Đurović, Čukić (80. Pavlović), Janković, Jablan, Bogdanović, Vukčević, Carević, Manojlović, Milojko (84. Pavićević), Jamazaki, Glavan (10. Kosović).

Bokelj: Mijatović, Mladenović, Šćekić A. Mikijelj, Martić, Bogdanović, Nikezić (89. Z. Mikijelj), Vujović (65. Kotorac), Ikeda (87. Pržica), Todorović, Lazarević.

Bonus video: