Milan remizirao sa Sampom, gol El Šaravija poslije 622 dana

51 pregleda 0 komentar(a)
Stefan el Šaravi, Foto: Beta/AP
Stefan el Šaravi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.11.2014. 21:57h

Utakmice 11. kola u Seriji A otvorene su remijima. U derbiju na "Marasiju" Sampdorija i Milan su upisali po peti remi ove sezone (2:2).

U odličnom duelu gosti su poveli preko Stefana el Šaravija, koji je u desetom minutu razornim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio donji lijevi ugao gola Sampdorije.

No, izabranici Siniše Mihajlovića su pokazali ratnički mentalitet, pa je u prvom minutu nadoknade Stefano Okaka Čuka bio najbrži na centaršut Gabjadinija i vrhom kopačke poslao je loptu u mrežu.

U nastavku je Sampdorija došla do potpunog preokreta, zahvaljujući Brazilcu Ederu koji je bio najbrži na lopti koja se odbila od stative poslije udarca glavom Dankana u 51. minutu.

Konačan rezultat postavio je Žeremi Menez iz penala u 65. minutu.

Dorija je ovim remijem opet preuzela treće mjesto od Lacija koji ima meč manje, dok je Milan upisao i četvrtu utakmicu bez pobjede, nakon što je remizirao sa Fiorentinom i Kaljarijem i izgubio od Palerma.

Milan je makar dočekao El Šaravija, koji je je zatresao mrežu poslije 622 dana - još od februara prošle godine.

U prvom duelu dana Sasuolo je odigrao bez golova sa Atlantom, što je za obje ekipe drugi vezani remi bez pogodaka.

Rezultati

Sampdorija - Milan 2:2 (Okaka 45+1, Eder 51 - El Šaravi 10, Menez 65)

Sasuolo - Atalanta 0:0

Nedjelja: Kaljari - Đenova, Kjevo - Ćezena, Empoli - Lacio, Juventus - Parma, Palermo - Udineze, Fiorentina - Napoli, Roma - Torino, Inter - Verona.

Bonus video: