Medijaset: Vidić se u januaru vraća u Junajted?

0 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.11.2014. 12:12h

Nemanja Vidić mogao bi u januaru da se vrati na pozajmicu u Mančester junajted, prenosi danas Sport Medijaset.

Kako se navodi, štoper Intera ima veliku želju da se vrati u engleski klub pošto se nije adaptirao na novi tim i Seriju A, uprkos velikim očekivanjima navijača i čelnika "neroazura".

Srpski štoper je od starta sezone imao nekoliko velikih kikseva i Inter ima namjeru da u Junajted vrati najplaćenig igrača u timu.

Kao njegove zamjene spominju se Rolando iz Porta i Vlad Kirikeš iz Totenhema.

Junajtedu je potreban iskusan i provjeren igrač u odbrani, s obzirom da je u prvih 10 kola Premijer ligi primio 14 golova.

Vidić je ljetos prešao u Inter iz Junajteda, za koji je od 2006. godine odigrao 285 utakmica i postigao 19 golova.

Sa "crvenim đavolima" osvojio je pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, Svjetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet trofeja u Komjuniti šildu.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta, uz dva postignuta gola.

Ako izgubi od Verone, Macari će biti smijenjen?

Predsjednik Intera Erik Tohir poručio je danas treneru Valteru Macariju da mora da pobijedi Veronu ukoliko misli da ostane na klupi milanskog tima.

"Očekujem da u naredna tri meča ostvarimo dobre rezultate. Moramo da pobijedimo Veronu i taj susret nam je ključan, pošto poslije toga igramo protiv Rome i Milana. Te tri utakmice mogu da nam odrede sezonu", rekao je Tohir za Gazetu delo Sport.

Italijanski mediji pisali su da će Macari dobiti otkaz, a kao njegovi nasljednici spominjali su se trener Sampdorije Siniša Mihajlović i trenerEvertona Roberto Martinez.

Macari se našao i na udaru navijača poslije porazu od Parme (2:0), koji su istakli transparent na kome su tražili njegovu smjenu i povratak Roberta Manćinija.

Poslije 10 kola Serije A, Inter se nalazi na devetom mjestu sa 15 bodova, a utakmica protiv Verone na programu je u nedjelju od 20.45 na "Meaci".

Bonus video: