Aguero: Ostajem u Sitiju dok ne osvojimo Ligu šampiona

2 komentar(a)
Serhio Aguero, Foto: Beta/AP
Serhio Aguero, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.11.2014. 13:02h

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero rekao je danas da će ostati u tom klubu sve dok ne osvoji Ligu šampiona.

"Ne samo da ću ostati (u klubu), nego ću ostati sve dok ne osvojimo Ligu šampiona", rekao je Aguero za britanske medije.

Ekipa Manuela Pelegrinija je u srijedu na svom terenu izgubila od moskovskog CSKA sa 2:1 u četvrtom kolu Grupe E Lige šampiona.

Šampion Premijer lige je nakon tog poraza posljednji na tabeli sa samo dva osvojena boda i ukoliko želi da se plasira u nokaut fazu moraće u posljednja dva kola da pobijedi Bajern iz Minhena i Romu.

"Tabela naše grupe u Ligi šampiona ne izgleda onako kako se očekivalo. Nismo vidjeli pravi Siti u Evropi, ali ostale su nam posljednje dvije utakmice gdje se nadam da će se pojaviti pravi Siti. Ako ne preokrenemo situaciju, to će biti najgora sezona kluba u Ligi šampiona", kazao je Aguero, koji je u Sitiju od 2011. godine.

Mančester siti danas igra protiv Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi, a utakmica protiv te ekipe kod Aguera budi lijepe uspomene jer je upravo protiv KPR-a postigao gol koji je njegovoj ekipi donio titulu šampiona 2012. godine.

"Uvijek mi to padne na pamet kad god neko pomene KPR. To će zauvijek ostati urezano u mom sjećanju", rekao je argentinski fudbaler.

Meč 11. kola Premijer lige između Mančester sitija i KPR igra se danas od 18.30.

Bonus video: