Jovetić: Ne znam zašto smo slabo igrali

7 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.11.2014. 13:10h

Napadač Mančester sitija Stevan Jovetić rekao je da njegova ekipa mora što prije da zaboravi poraz od CSKA iz Moskve i okrene se predstojećoj utakmici. Mančester siti izgubio je na svom terenu od CSKA iz Moskve sa 1:2, u utakmici četvrtog kola Grupe E u Ligi šampiona, i još je bez pobjede u tom takmičenju. Siti je posljednji na tabeli sa dva boda, prvi je Bajern sa maksimalnih 12 bodova, a Roma i CSKA sakupili su po četiri.

"Nije bilo dobro sinoć... Nismo igrali dobro. Izgubili smo sa 1:2 i ne znam razlog, ali nismo bili ista ekipa koja je igrala protiv Mančester junajteda prošle nedjelje", rekao je Jovetić, prenijeli su britanski mediji.

"CSKA je igrao dobro, bili su bolji i zaslužilu su pobjedu. Prošle nedjelje smo bili mnogo bolji od Junajteda. Moramo što prije da zaboravimo poraz, pošto nas čeka prvenstvena utakmica", dodao je crnogorski reprezentativac.

Mančester siti će u subotu u Premijer ligi igrati protiv Kvins Park Rendžersa. Siti je trenutno treći na tabeli sa 20 bodova, šest manje od prvoplasiranog Čelsija i dva manje od Sautemptona. Kvins park rendžers je pretposlednji sa sedam bodova.

Bonus video: