Venger: Nijednog trenutka nisam bio siguran u pobjedu

0 komentar(a)
Aleksandar Mitrović, Foto: Reuters
Aleksandar Mitrović, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.11.2014. 10:59h

Arsenal je prokockao tri gola prednosti protiv Anderlehta i remijem (3:3) vjerovatno se oprostio od prvog mjest u grupi koje je rezervisano za Borusiju.

„Tobdžije“ su golovima Mikela Artete, Aleksisa Sačesa i Aleksa Okslejd-Čembrlena imale sve u 61. minutu, a belgijski tim je do boda stigao pogotkom Aleksandra Mitrovića u 90.

Arsen Venger je imao zanimljiv komentar meča i uputio je kritike posljednjoj liniji tima.

„Rezultat je razočaravajuć. Slabo smo se branili od prvog do posljednjeg minuta, a nismo imali ni sreće, jer je Anderleht dao prvi gol iz ofsajda. Nedostajalo nam je koncentracije, mislili smo da je gotovo, a ni kod 3:2 nismo bili oprezni, već smo jurili da postignemo četvrti pogodak. Reakcije odbrane kod drugog i trećeg gola su bile loše i nijednog trenutka nisam bio siguran u trijumf zato što se uopšte nismo dobro branili“, rekao je Venger.

Trener Anderlehta Besnik Hasi je pohvalio svoj tim.

„Pokušali smo izmjenama da promijenimo ritam i da kod 3:0 popravimo utisak. Moždaje Arsenal želio da se zabavi sa svojim navijačima, a ja sam ponosam što vodim ovaj tim. U dva meča smo zaslužili više od boda protiv Arsenala“, kazao je Hasi.

Bonus video: