Kadeti poraženi od Makedonije

13 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 04.11.2014. 15:54h

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena rezultatom 1:0 u prijateljskom meču sa selekcijom Makedoniije koji je danas odigran na Trening kampu FSCG u Podgorici.

Gol za goste postigao je Hristijan Trapanovski u 59. minutu.

"Poslije februarskog kampa i odigrane kontrolne utakmice danas smo sa generacijom '99 odigrali prvu zvaničnu utakmicu protiv selekcije Makedonije. U prvom poluvremenu smo odigrali ravnoopravno sa protvnikom, ali nismo bili efikasni u par navrata preko Vukotića. U drugom dijelu smo bili fizički inferiorni u odnosu na protivnika, što su Makedonci iskoristili i došli do incijative koja je krunisana pogotkom za pobjedu. Sjutrašnjim treningom ćemo osvježiti i pripremiti ekipu za duel koji nas očekuje u četvrtak", rekao je selektor Boris Ljutica za sajt FSCG.

Isti rivali sastaće se u četvrtak u 11 časova u Baru.

Za Crnu Goru su igrali: Lazar Carević, Boško Rašović, Rašid Kolić (Aleksa Marušić), Nikola Kumburović, Miloš Drinčić (Nikola Rašović), Nebojša Jovanović (Eldin Čelebić), Pavle Krstović (Novica Čabarkapa), Božidar Damjanović (Martin Prenkočević), Mirza Hot (Ognjen Vujošević), Ognjen Peličić (Nemanja Petrović) i Ilija Vukotić.

Bonus video: