Anćeloti: Ne krivite samo Balotelija

"Prviše se priča o Baloteliju. On je kvalitetan igrač koji se našao u timu koji trži rješenja u igri nakon što je izgubio Suaresa. Problem Liverpoola nije samo Baloteli, to je složena situacija", rekao je Anćeloti
0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Mario Baloteli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.11.2014. 12:59h

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da je suviše lako okriviti samo Marija Balotelija za loše rezultate Liverpula i dodao da su problemi engleskog kluba kompleksniji.

Liverpul je prošle sezone odlično igrao u Premijer ligi i bio je vrlo blizu prve titule od 1990. godine. Međutim, ove sezone ekipa s Enfilda se muči i u Premijer ligi i u Ligi šampiona.

Na igru Liverpula uticao je odlazak Luisa Suaresa, kao i povreda Danijela Staridža. S druge strane, Baloteli, kojeg je Liverpul ovog ljeta platio 20 miliona eura, do sada je postigao samo dva gola.

"Prviše se priča o Baloteliju. On je kvalitetan igrač koji se našao u timu koji trži rješenja u igri nakon što je izgubio Suaresa. Problem Liverpoola nije samo Baloteli, to je složena situacija", rekao je Anćeloti za italijanske medije.

"Naravno, Baloteli mora da pomogne timu, ali ne možete svu krivicu da bacite na njega", dodao je trener Reala.

Fudbaleri Reala večeras od 20.45 dočekuju Liverpul u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

Bonus video: