Karlos Teves se vratio u reprezentaciju

Teves nije bio u planovima bivšeg selektora Alehandra Sabelje, ali je nakon skoro tri i po godine dočekao da obuče dres nacionalnog tima
2 komentar(a)
Karlos Teves, Foto: Beta/AP
Karlos Teves, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.10.2014. 19:45h

Prvi put od jula 2011. godine Karlos Teves je dio reprezentacije Argentine.

Selektor "gaućosa" Herardo Martino je prošlog mjeseca preskočio Apača za prijateljske mečeve sa Brazilom i Hong Kongom, ali sada nije imao dilemu - napadač Juventusa se nalazi na spisku za duele sa Hrvatskom 12. na "Bolejn graundu" (stadionu Vest Hema) i Portugalom 18. novembra na "Old trafordu". Slučajnost ili ne, ali Teves je na oba stadiona bio domaćin, jer je igrao i za Vest Hem i za Mančester junajted.

Teves nije bio u planovima bivšeg selektora Alehandra Sabelje, ali je nakon skoro tri i po godine dočekao da obuče dres nacionalnog tima.

Pored Tevesa, nova imena u odnosu na utakmice s Brazilom i Hong Kongom su Esekjel Garaj, Fakundo Ronkalja, Nikolas Otamendi, Kristijan Ansaldi, Federiko Fasio...

Na spisku su još: Lionel Mesi, Havijer Maskerano, Ever Banega, Roberto Perejra, Serhio Romero, Gonsalo Iguain, Lukas Bilja, Anhel di Marija, Markos Roho, Serhio Aguero, Martin Demikelis, Pablo Sabaleta, Vili Kabaljero, Erik Lamela, Federiko Fernandes, Havijer Pastore, Enco Peres, Niko Gaitan, i Nahuel Guzman.

Bonus video: