Stoičkov: Kamp Nou bi aplaudirao Ronaldu

2 komentar(a)
Hristo Stoičkov, Foto: Bg.wikipedia.org
Hristo Stoičkov, Foto: Bg.wikipedia.org
Ažurirano: 24.10.2014. 11:46h

Bivši bugarski fudbaler Hristo Stoičkov rekao je danas da bi navijači Real Madrida trebalo auplauzom da pozdrave igrača Berselone Lionela Mesija ukoliko postavi novi rekord po broju golova u Primeri.

"Zašto ne bi aplaudirali Mesiju? Neki hoće. Sjećam se kad je Ronaldinjo postigao dva gola, navijači (Reala) su mu aplaudirali. Takve stvari se dešavaju u fudbalu, kao kada je Kamp Nou aplaudirao Emilijanu Butragenju", rekao je Stoičkov za španske medije.

Real sjutra dočekuje Barselonu u devetom kolu Primere, a Lionel Mesi će pokušati da izjednači rekord iz 1955. godine po broju postignutih golova u španskom prvenstvu. Mesiju nedostaje jedan gol da se izjednači sa legendarnim igračem Atletik Bilbaoa Telmom Zarom.

"Ako ne možeš da aplaudiraš Mesiju onda si arogantan i ne vidiš dalje od svog tima. Mislim da bi Kamp Nou aplaudirao Kristijanu Ronaldu", rekao je Stoičkov.

Stoičkov je kazao i da će čuveni "el klasiko" biti neizvjestan i da će meč dobiti ona ekipa koja bude manje nervozna na terenu.

Sjutra se na teren poslije višemjesečne pauze vraća i Luis Suares.

"Suares je važan faktor za Barselonu, ali niko ne smije da vrši pritisak na Luisa Enrikea da ga odmah pusti da igra... Ali, veliki je plus za Barsu što je Suares spreman da se vrati", naveo je Stoičkov.

Meč između Reala i Barselone igra se sjutra od 18.00 na Santjago Bernabeu.

Bonus video: