Ultrasi Galate noževima napali navijače Borusije

1 komentar(a)
Ultrasi Galatasaraja, Foto: Marca
Ultrasi Galatasaraja, Foto: Marca
Ažurirano: 22.10.2014. 17:42h

U napadu tradicionalno neprijateljski raspoloženih navijača Galatasaraja, dva navijača Borusije Dortmund hospitalizovani su u Istanbulu. Ultrasi Galate naoružani noževima i palicama uletjeli su u jedan bar na trgu Taksin, ispunjen navijačima "milionera" i započeli su tuču u kojoj su domaći navijači koristili palice i noževe.

Prema informacijama "Bilda" dva gostujuća navijača su hospitalizovana zbog teških povreda a u tuči je učestvovalo 30-tak fanova oba tima. Prva je informaciju o sukobu koji se proširio i na jednu usku ulicu, objavila španska "Marka". U blizini Trgha Taksinm smješteno je oko 3.000 gostujućih navijača koji su došli da podrže svoj tim u duelu sa Galatasarejem na "Ali Sami Jenu". Sukob sa još težim posljedicama je spriječila policija koja je uhapsila nekoliko desetina navijača

Napadi ultrasa Galaztasaraja pred duel njihovog tima redovna su pojava prema inostranim navijačima, au posljednje dvije decenije naročito su organizovani i nešrijateljski raspoloženi prema naviajčima klubova sa Ostrva!

Bonus video: