Đurišić: Bili smo brži i bolji

Jedini gol za prolaz Lovćena u četvrtfinale postigao je Draško Božović u 21. minutu
60 pregleda 0 komentar(a)
Đurišić, Foto: Savo Prelević
Đurišić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.10.2014. 17:01h

Nije se Lovćen mnogo namučio na putu do četvrtfinala Kupa, možda i odbrane trofeja. Za to mu je bio dovoljan momenat iz 21. minuta kada je Draško Božović šutirao a lopta zakačila Mijuškovića i preko Radanovića otišla u mežu.

Sva kasnija nastojanja domaćih da po klizavom terenu i popriličnoj hladnoći izjednače ili eventualno preokrenu, završila su se na dvije šanse - po jednoj u oba poluvremena. U prvom slučaju golman Perović je efektno odbranio majstorski udarac Ivana Ivanovića, dok se u drugom, pred golom gostiju, nakon Perovićeve greške nije najbolje snašao napadač Rudara, Mrdak.

Ostatak utakmice protekao je u jalovoj inicijativi „rudara“ i rutinskom čuvanju vođstva ekipe sa Obilića poljane.

"Iako nas je poremetio rano primljen gol, mislim da smo u prvom poluvremenu bili bolji i da smo propustili nekoliko dobrih situacija da zatresemo njihovu mrežu. Međutim, u nastavku smo neobjašnjivo stali i sa tim periodom utakmice nikako ne mogu biti zadovoljan. Lovćenu čestitke na trijumfu a mi se okrećemo izuzetno važnom meču sa Sutjeskom", neraspoloženo je kazao trener Rudara, Mirko Marić.

"Teren je bio težak, i ostali uslovi za igru takođe, ali mi se čini da smo se malo bolje i brže tome prilagodili, dali gol na vrijeme i do kraja sačuvali minimalnu prednost. U svakom slučaju, naš trijumf je zaslužen a Rudaru pohvale za fer i korektnu igru svih 90 minuta", zadovoljan je bio napadač Lovćena, Milan Đurišić.

Bonus video: