Solskjer: Ne bi trebalo da bude odlazaka

U ovom trenutku mislim da će svi ostati, ali ima još nekoliko dana, vidjećemo. Nisam previše uključen u pregovore, šta se desi, desi se, kazao je Solskjer.
500 pregleda 0 komentar(a)
Ole Gunar Solskjer, Foto: Matthew Childs
Ole Gunar Solskjer, Foto: Matthew Childs
Ažurirano: 28.01.2019. 21:14h

Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda, ne očekuje da bi neko od igrača kluba sa "Old traforda" mogao otići do kraja zimskog prelaznog roka.

Italijan Mateo Darmijan se dovodio u vezu sa prelaskom u Seriju A, a Juventus se spominjao kao moguća destinacija za 29-godišnjeg defanzivca.

Darmijan nije u planovima Solskjera - prednost u odnosu na njega imaju Ešli Jang, Luk Šo, Diogo Dalot i Antonio Valensija.

- U ovom trenutku mislim da će svi ostati, ali ima još nekoliko dana, vidjećemo. Nisam previše uključen u pregovore, šta se desi, desi se. Biće bolje kada se prelazni rok završi jer ćemo se fokusirati na sastav i na napredak onih koji ostanu. - istakao je Norvežanin.

Vezni igrač, Andreas Pereira, još jedan je u nizu koji nema zapažene minute u timu "crvenih đavola".

Počeo je samo prve dvije utakmice u Premijer ligi i od tada nije startovao ni u jednoj.

Pol Pogba, Nemanja Matić i Ander Erera su igrači na koje se Solskjer oslanja, ali zadovoljan je i Brazilcem.

- Ne vidim da bi mogao da ode na pozajmicu jer je fantastičan na treningu. On je igrač koji bi mogao da odigra nekoliko utakmica za nas do kraja sezone.- kazao je trener Junajteda.

Junajted će sjutra od 21 sat na "Old trafordu" igrati sa Barnlijem u okviru 24. kola Premijer lige.

Bonus video: