Cana: Napadnuti smo, zato se nismo vratili na teren

"Srpski kapiten Bane Ivanović je pozitivan primjer. On je i prije utakmice došao i rekao nam da je ovo samo fudbalski susret", kazao je Cana
22 komentar(a)
Srbija - Albanija, Lorik Cana, Foto: Reuters
Srbija - Albanija, Lorik Cana, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.10.2014. 09:50h

Kapiten fudbalske reprezentacije Albanije Lorik Cana tvrdi da su on i njegovi saigrači fizički napadnuti i da zato nisu hteli da nastave utakmicu sa Srbijom.

"Mi smo došli da igramo fudbal, ali bili smo napadnuti fizički od strane srpskih navijača i zato nismo htjeli da se vratimo na teren. Hteli smo samo da uzmemo zastavu i sve bi bilo pod kontrolom da je obezbjeđenje sprečilo navijača da stolicom pogodi sve ljude na našoj klupi. Branio sam saigrača, imam povrede po licu, a ima ih i Džaka", izjavio je Cana, a prenosi prištinska TV Kohavizon.

On je dodao da su ljudi iz UEFA sve vidjeli i da očekuje kaznu Srbiji.

"Pitali su nas da igramo bez navijača, međutim, mi se nismo osjećali dobro zbog povreda. Srpski kapiten Bane Ivanović je pozitivan primjer. On je i prije utakmice došao i rekao nam da je ovo samo fudbalski susret.

Utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za EP sinoć je prekinuta u 42. minutu poslije incidenta sa zastavom Velike Albanije, koja se iznad stadiona pojavila dronom, odnosno bespilotnom letjelicom.

Bonus video: