Ivanović: Željeli smo da nastavimo meč

"Albanci su rekli da nisu spremni ni psihičkini fizički da igraju opet", rekao je Ivanović
9 komentar(a)
Albanska zastava, Foto: Beta
Albanska zastava, Foto: Beta
Ažurirano: 15.10.2014. 08:14h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da mu je žao što je utakmica protiv Albanije prekinuta i istakao da su on i saigrači htjeli da nastave meč, ali da Albanci nisu bili u stanju da se oporave poslije incidenta.

Susret je prekinut pred kraj prvog poluvremena nakon provokacije albanskih navijača, kada se iznad terena pojavio mali leteći objekat sa albanskom zastavom, a nakon toga usledili su incidenti.

"Kao što smo vidjeli, desilo se to što se desilo. Ne možemo trenutno da sagledamo stvari, mogu da pričam samo u ime svog tima. Ono što je najvažnije, mi smo željeli da nastavimo utakmicu, sve vrijeme smo bili uz Albance. U konsultacijama sa delegatom UEFA reprezentativci Albanije su izjavili da nisu psihički i fizički spremni da igraju. O rezultatu ove utakmice odlučiće UEFA", izjavio je Ivanović novinarima posle meča u Humskoj.

On je istakao da je teško sada iznostti utiske, nakon svega što se dešavalo.

"Ostaje nam žal što fudbal nije bio u prvom planu. Ovo je veoma je važan momenat za nas, mi hoćemo samo da igramo fudbal i to nas jedino zanima", poručio je Ivanović.

Bonus video: