Navijači ljuti na fudbalere: Zašto nas niste makar pozdravili?

41 komentar(a)
Navijači Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Navijači Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.10.2014. 17:50h

Navijači Crne Gore koji su putovali u Lihtenštajn, a bilo ih je u Vaducu nekoliko stotina, bili su ljuti na fudbalere nakon meča.

Ne zbog gubitka dva boda, kako kažu, već zbog jednog drugog gesta...

"Ne boli nas 0:0. To se dešava svakom. Boli nas što se nakon utakmice niste ni okrenuli ka nama. Prelazimo hiljade kilometara, gdje često cijeli autobus da prevrnete ne bi se skupilo 500 eura. Gladujemo, štedimo, ostavljamo poslove i porodice, neokupani danima, od pumpe do pumpe - da bi nam vi okrenuli leđa i odšetali u svlačionicu".

"Razumijemo maler, nije htjela da uđe pa nije, ali okrenite se prema nama koji živimo za vaš potez i taj grb koji nosite, dođite kod tribine i podijelite s nama i gorčinu neuspjeha. Imajete na umu da se kult reprezentacije ne stvara samo pobjedama, nego sa osjećajem da smo familija i da smo zajedno i u porazima", kaže se u saopštenju navijačke grupe "Ultra Montenegro" koja pod Goricom navija sa sjeverne tribine.

"Ovo posebno upućujemo menadžmentu i treneru reprezentacije, koji su zakazali sa autoritativne i vaspitne strane. Navedeno ne važi za Vladimra Jovovića, koji je jedini ispunio svoju ljudsku dužnost i pozdravio navijače".

Bonus video: