Ako ne pobijedi Napoli, Inter će otpustiti Macarija

2 komentar(a)
Macari, Foto: Reuters
Macari, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.10.2014. 22:10h

Ako u sljedećem prvenstvenom meču ne pobijedi Napoli, trener Intera Valter Macari dobiće otkaz, a na njegovo mjesto doći će Valter Zenga, navodi Korijere delo Sport.

Inter se nakon dva uzastopna ubjedljiva poraza od Kaljarija i Fiorentine nalazi na 10. mjestu u Seriji A sa već 10 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Kako navodi ugledni italijanski list, predsjednik Intera Erik Tohir polako gubi strpljenje sa Macarijem i meč sa Napolijem mu je posljednja šansa.

Zenga, koji je kao golman Intera osvajao trofeje, glavni je favorit za "užarenu" klupu milanskog kluba, iako trenutno ima posao u ekipi Al DŽazire.

Italijan je u sezoni 2005/2006 na klupi Crvene zvezde osvojio "duplu krunu", a radio je još u Steaui, Gazijantepu, Kataniji, Palermu i Al Nasru.

Na listi potencijalnih trenera Intera, ali daleko iza Zenge su, takođe bivši igrači ovog kluba Dijego Simeone i Siniša Mihajlović.

Simeone posljednjih nekoliko godina ima mnogo uspjeha sa Atletikom iz Madrida, dok Mihajlović vodi Sampdoriju i trenutno je treći na tabeli Serije A.

Bonus video: