Komisija za bezbjednost FSCG: Navijači, bez pirotehnike u Lihtenštajnu i Austriji

2 komentar(a)
navijači, Foto: Savo Prelević
navijači, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.10.2014. 16:13h

Povodom dvostrukog gostovanja fudbalske reprezentacije Crne Gore u kvalifikacijama za EP, selekcijama Lihtenštajna i Austrije, saopštenjem se oglasila komisija za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Komisija za bezbjednost FSCG moli sve navijače koji budu prisustvovali fudbalskim utakmicama "A" reprezentacije Crne Gore u Lihtenštajnu i Austriji da sportskim navijanjem pomognu našoj reprezentaciji, uz molbu da se suzdrže od upotrebe bilo kakvih pirotehničkih sredstva i drugih nedozvoljenih predmeta na pomenutim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo".

"Po najavama koje smo dobili od organizatora, uoči obje utakmice biće sproveden detaljan pretres svih navijača, a prema licima kod kojih budu pronađena nedozvoljena sredstva biće sprovedene stroge sankcije, u skladu sa zakonim zemalja-domaćina".

"Želimo da naši navijači pokažu da su najbolji, ne samo u regionu već i mnogo šire, i tako izbjegnu neprijatnosti koje predviđa zakonodavstvo zemalja domaćina zbog nesportskog navijanja", navodi se u saopštenju komisije za bezbjednost koje je potpisao predsjednik Dragoljub-Dragan Sekulić.

Bonus video: