Žestoka kazna za Sutjesku

5 komentar(a)
Mladost-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Mladost-Sutjeska, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.10.2014. 15:15h

Sutjeska će naredna tri meča na domaćem terenu igrati bez prisustva publike, dok će organizovanoj grupi navijača biti zabranjeno da prisustvuje na naredne tri gostujuće utakmice, odlučila je disciplinska komisija FSCG.

Nikšićki klub je, takođe, kažnjen novčanom kaznom od 1.300 eura, sve zbog tuče navijača sa policijom u Beranama u prvom meču osmine finala Kupa prošle srijede.

"Izrečene disciplinske mjere seniorski tim FK Sutjeska će izdržati na utakmicama po utvrđenom kalendaru takmičenja Telekom 1. CFL i Kupa Crne Gore nakon pravosnažnosti Odluke", kaže se u saopštenju FSCG.

To znači da će aktuelni šampion iza zatvorenih vrata stadiona kraj Bistrice dočekati Berane u revanšu osmine finala Kupa, kao i Lovćen i Mladost u prvenstvu, dok navijači neće moći da navijaju u gostima protiv Grblja, Rudara i Mornara.

Kažnjeni su i Beranci, na čijem se stadionu dogodio incident - jedan meč na domaćem terenu bez publike, dvije utakmice u gostima bez prisustva navijača, kao i novčano 500 eura.

Berancima se stavlja na teret "loša organizacija utakmice".

Istu kaznu kao i Berane dobio je drugoligaš, Ibar iz Rožaja, takođe zbog loše organizacije Kup utakmice sa Petrovcem prošle srijede.

Bonus video: