Koler: Nijedan tim u grupi nema napadače kao što su Vučinić i Jovetić

"Crna Gora ima napadače kao što su Vučinić i Jovetić, kakve nemamo ni mi, niti ijedan drugi tim u grupi", kazao je Koler.
12 komentar(a)
Marsel Koler, Foto: Reuters
Marsel Koler, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.10.2014. 09:45h

Austrijanci se spremaju na put u Kišinjev i sudar sa Moldavijom 9. oktobra, ali i duel sa našom reprezentacijom u Beču tri dana kasnije. Žele svih šest bodova, ali je selektor Marsel Koler oprezan:

"Želimo da igramo na pobjede, ali nigdje nismo rekli da moramo da osvojimo šest bodova, ili da ćemo osvojiti svih šest bodova. To bi bio previše arogantan stav", kazao je Koler, čiji je tim remizirao u Beču sa Švedskom (1:1), na startu kvalifikacija.

Video snimak sa utakmice Crna Gora - Moldavija prošlog mjeseca bio je idealan da Koler skenira dva predstojeća protivnika. Za mečeve u Kišinjevu i Beču se, međutim, priprema još detaljnije.

"Odgledao sam snimke sa 11 mečeva Moldavije i devet Crne Gore! Ono što sam zaključio iz njihovog međusobnog duela, jeste da obje selekcije stoje dobro defanzivno. Crna Gora, međutim, ima napadače kao što su Vučinić i Jovetić, kakve nemamo ni mi, niti ijedan drugi tim u grupi - zaključio je Koler.

Bonus video: