Telekom i FSCG produžili saradnju

„Ponosni smo što jedna od najvećih, ako ne i najveća kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa nama, sedmu godinu za redom”, rekao je Dejan Savićević.
302 pregleda 2 komentar(a)
Milija Zeković i Dejan Savićević, Foto: Privatna arhiva
Milija Zeković i Dejan Savićević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.10.2014. 14:18h

Crnogorski Telekom i Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) produžili su danas uspješnu saradnju na još godinu.

To je sedma sezona za redom kako je Telekom zlatni sponzor reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve fudbalske lige.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su Milija Zeković, pomoćnik izvršnog direktora za komercijalne poslove Telekoma i predsjednik FSCG Dejan Savićević.

„Zaista je velika čast biti uz nacionalni fudbalski tim u jednom tako važnom trenutku, pred put u Lihtenštajn i Austriju, na kvalifikacije za EURO 2016”, rekao je Zeković.

On je istakao da je riječ o dugogodišnjem uspješnom partnerstvu.

„Pred nama je sedma sezona saradnje, a ako je vjerovati onima koji se bave brojevima, broj sedam znači sreću i savršenstvo”, dodao je Zeković.

Zadovoljstvo nastavkom saradnje je istakao i Savićević.

„Ponosni smo što jedna od najvećih, ako ne i najveća kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa nama, sedmu godinu za redom”.

„Mislim da smo dosadašnjim igrama i rezultatima opravdali ovo partnerstvo na najbolji mogući način, i da će tako biti i ubuduće”, rekao je predsjednik FSCG.

Bonus video: