Derbi Titograda i Sutjeske bez golova i pravih šansi

OFK Titograd je zadovoljan bodom, jer reprezentativnu pauzu je dočekao sa tri boda više od prvog pratioca Buddućnosti, nakon 6. kola. Sutjeska je peta, sa pet bodova manje od lidera.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2018. 20:45h

Lider OFK Titograd i aktuelni prvak Sutjeska odigrali su utakmicu za zaborav na Starom aerodromu. Domaćin, OFK Titograd oslabljen igranjem petorice prvotimaca je inicijativu prepustio gostima, koji su pokušavali ali bez prave ideje kako da savladaju novog reprezentativca Ljuljanovića.

Marušić je sjajno pokušao sa 20-tak metara, ali je golman Titograda pokazao klasu. Bilo je i nekoliko dobrih proboja Sutjeske u finišu, ali je iskusni Raičević pravovremeno reagovao ispred svog golmana.

OFK Titograd je zadovoljan bodom, jer reprezentativnu pauzu je dočekao sa tri boda više od prvog pratioca Buddućnosti, nakon 6. kola. Ima četiri pobjede i dva remija.

Sutjeska ima devet bodova, pet manje od lidera.

"Moji igrači su pokazali antipropagandu fudbala u prvom poluvremenu, ali nisam ljut - falili su nam kreativci, nemoguće je to nadomjestiti. Mi bez njih možemo samo da se borimo, a u prvom dijelu se nismo ni borili. U pauzi smo se korigovali, pa smo u drugom dijelu bili malo i opasni, a znali smo da možemo da odigramo na čvrstu nulu", kazao je Igor Pamić, trener OFK Titograda.

"Možda je po statistici, posjedu, broju udaraca, broju pasova, to izgledalo dobro sa naše strane, ali nije lako igrati protiv ekipe koja svih 90 minuta stoji iza lopte. I mnogo veći majstori teško nalaze prolaz. Igrali smo bolje nego ranije, a da li zamjeram šta igračima - zamjeram, jer nisu dali gol", prokomentarisao je trener Sutjeske Nikola Rakojević.

U subotu je Iskra pobijedila Mornar sa 2:0, a tri meča završena su neriješeno - Zeta i Grbalj igrali su bez golova, baš kao i Rudar i Lovćen, dok je duel Budućnosti i Petrovca završen 1:1.

OFK Titograd ima 14 bodova na vrhu, prati ga Budućnost sa 11, treća je Iskra sa 10, Lovćen i Sutjeska imaju po devet, Petrovac osam, a Rudar sedam bodova. U donjem dijelu tabele su Grbalj sa pet, Zeta sa tri i Petrovac sa dva boda.

Slijedi reprezentativna pauza, a prvenstvo se nastavlja 15. septembra, mečevima 7. kola. Sastaju se Grbalj - Budućnost, Sutjeska - Zeta, Mornar - OFK Titograd, Lovćen - Iskra, Petrovac - Rudar.

OFK TITOGRAD - SUTJESKA 0:0

Podgorica - Stadion Mladosti. Gledalaca: 350. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica).

OFK Titograd: Ljuljanović, Roganović, Ojdanić (78. Radulović), Banović, Novović, Pavlović, Bukvić (57. Raičević), Miličković, Kalezić (73. Gašević), Petrović, Mendi.

Sutjeska: Giljen, Mi.Vučić, Nedić, Bulatović, M.Vučić, Stefanović, Lončar, Marušić (83. Osmajić), Grbović, Merdović (90. Božović), Kordić (86. Ćetković).

Galerija

Bonus video: