Teri: Plakao sam kad nismo osvojili titulu

0 komentar(a)
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Džon Teri i Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.10.2014. 12:48h

Kapiten Čelzija Džon Teri rekao je danas da je plakao pošto njegova ekipa prošle sezone nije uspjela da osvoji titulu u Premijer ligi i dodao da vjeruje da će, s novim pojačanjima, to uspjeti u novoj sezoni.

"Plakao sam zbog Premijer lige prošle sezone. Nikad se ne plašim da pokažem svoje emocije... Ja samo želim da pobjeđujem bez obzira da li je to Premijer liga ili Liga šampiona", rekao je Teri za britanske medije.

Ekipa sa Stamford bridža je prošlu sezonu završila sa četiri boda manje od šampiona Mančester sitija.

Teri je uvjeren da Čelzi ove sezone može da osvoji prvu titulu u Premijer ligi od 2010. godine, a dodao je i da će klubu u tome mnogo pomoći novi igrači Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta.

"To su tri kvalitetna pojačanja, svi su nevjerovatni igrači, ali i sjajni ljudi van terena. Matić je morao da ode u Benfiku da bi stekao iskustvo i vratio se u Čelji kao potpuno drugačiji igrač i čovjek. Sesk je već bio u Engleskoj i znao sam šta od njega mogu da očekujem...", rekao je Teri.

"Sa Dijegom nismo znali. I ranije smo vidjeli - nekim napadačima su potrebni mjeseci i mjeseci, a on je već postigao osam golova. On je sjajan lik. Bez znanja i riječi engleskog on se slaže sa svima... On je ovdje došao da osvaja trofeje. To je oo što želi da uradi", dodao je Teri.

Čelzi je trenutno, poslije šest odigranih kola, prvi na tabeli Premijer lige sa 16 bodova. U narednom, sedmom kolu ekipa Žozea Murinja dočekuje Arsenal.

Bonus video: