Terzić: Šaćiri će u Beogradu biti manji od makovog zrna, ako uopšte dođe

Reprezentativac Švajcarske je na Mundijalu gol protiv Srbije proslavio pokazujući rukama znak albanskog orla
0 komentar(a)
Šaćiri, Foto: Reuters
Šaćiri, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.09.2018. 11:31h

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kazao je da će fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri "biti manji od makovog zrna" kada sa svojom ekipom bude došao u Beograd na meč Lige šampiona.

Šaćiri je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, nakon pobjedničkog pogotka za Švajcarsku protiv Srbije, provocirao protivničke navijače, a identično kao i Granit Džaka, pogodak je proslavio pokazujući rukama znak albanskog orla.

"Mislim da će biti pod nevjerovatnim psihološkim pritiskom, jer će znati gdje dolazi. Zna on da je Crvena zvezda simbol Srbije, igraće u grotlu Marakane, a ja ne znam ni da li će uopšte doći. I ako dođe, biće manji od makovog zrna. Sumnjam da će doći", kaže Terzić.

Zvezda će u ovogodišnjoj Ligi šampiona igrati u Grupi C protiv Pari-sen Žermena, Liverpula i Napolija, a Terzić je rekao da je jaz između njegovog tima i protivnika najočigledniji u budžetu kojim klubovi raspolažu.

"Svjesni smo da smatraju da će Crvena zvezda biti lak zalogaj za njih. PSŽ ima budžet koji kriju, preko milijardu eura, iako je prijavljeno 700 miliona eura. Liverpul ima preko 550 miliona eura. Mogu da kupe koga hoće. Nerealan je to odnos, jer je naš budžet 20 miliona eura godišnje", ističe Terzić.

Bonus video: