Ronaldo misli da je Peres lobirao za Modrića, Čeferin: Ne znam zašto nije došao u Monte Karlo

"Zašto Ronaldo nije došao? Pitajte njega. Očekivali smo ga, da bi nekoliko sati prije početka, Juventus poslao poruku da ne dolazi. Mogu samo da kažem da je glasalo 55 novinara i 80 trenera", kazao je Čeferin
0 komentar(a)
ronaldo, Foto: Reuters
ronaldo, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.09.2018. 13:17h

Aleksander Čeferin, predsjednik Uefe, kazao je u intervjuu za Gazetu delo sport da ne zna zašto Kristijano Ronaldo nije došao u Monte Karlo, na ceremoniju dodjele nagrada najboljim pojedincima u evropskim takmičenjima u sezoni 2017/18.

Ronaldo se nije pojavio u Grimaldi forumu, a ispostavilo se da je ljut što je ostao bez priznanja, koje je osvojio Luka Modrić.

Njegov agent Žorž Mendeš izbor je nazvao smiješnim, trener Juventusa Masimilijano Alegri kazao da je logično da Kristijano bude nezadovoljan, jer je u Ligi šampiona postigao 15 golova.

Torinski "Tutosport" javio je danas da je Ronaldo u posljednji čas otkazao privatni avion za Monako, jer je, navodno, čuo da je Florentino Peres lobirao da nagradu dobije Modrić, a ne on.

"Zašto Ronaldo nije došao? Pitajte njega. Očekivali smo ga, da bi nekoliko sati prije početka, Juventus poslao poruku da ne dolazi. Mogu samo da kažem da je glasalo 55 novinara i 80 trenera", kazao je Čeferin.

Predsjednik Uefe je kazao da ne zna da li je Ronaldo ljut...

"Niko nije znao ko je dobitnik, tvrdim to. Ja sam saznao sedam dana ranije. Tako da ne znam zašto Ronaldo nije došao, možda su neki drugi razlozi",, kazao je Slovenac.

Bonus video: