Garsija: Siti je pod većim pritiskom

“Biće fantastična utakmica. Oni još nisu osvojili bodove, pa će biti pod većim pritiskom i potreban im je dobar rezultat na domaćem terenu”, rekao je trener Rimljana.
0 komentar(a)
Rudi Garsija, Foto: Beta/AP
Rudi Garsija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.09.2014. 13:09h

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija ocijenio je da će u sjutrašnjoj utakmici njegovog tima i Mančester sitija u Ligi šampiona, engleski tim biti pod većim pritiskom, pošto još nije osvojio bodove u tom takmičenju.

Italijanski tim je u prvom kolu pobijedio CSKA iz Moskve sa 5:1, a Siti je izgubio od Bajerna u Minhenu 1:0.

“Biće fantastična utakmica. Oni još nisu osvojili bodove, pa će biti pod većim pritiskom i potreban im je dobar rezultat na domaćem terenu”.

“Mi smo stabilni i ekipa je pokazala da ima samopouzdanja. Srećni smo što igramo utakmice s veoma jakim evropskim ekipama. Moramo da uživamo i da pokušamo da budemo bolji”, rekao je Garsija.

Roma je u prvih šest utakmica u sezoni ostvarila svih šest pobjeda.

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov pozvao je navijače da podrže ekipu.

“U ovakvim utakmicama morate da znate da igrate na domaćem terenu. U prvih nekoliko minuta meča naši navijači su dobri i ludi, ali onda se utišaju i smire”.

“Potrebna nam je podrška na domaćem terenu, pošto na gostovanjima imamo odličnu, jednu od najboljih u ligi. Na našem stadionu su pomalo tihi”, rekao je Kolarov.

U drugoj utakmici u grupi E CSKA u Moskvi dočekuje Bajern.

Bonus video: