Kalezić kaznio Grbljane

Golman Grblja Đurović dobio je crveni karton u 90. minutu, na gol je morao da stane igrač jer je trener Vidojević potrošio sve izmjene, ali nije bilo vremena da Barani to iskoriste
53 pregleda 0 komentar(a)
mornar~324506_1, Foto: B.PEJOVIĆ
mornar~324506_1, Foto: B.PEJOVIĆ
Ažurirano: 28.09.2014. 09:15h

Barani su doputovali u Radanoviće kao veći autsajderi nego što su to bili prošle sezone, ali su - baš kao prošle sezone - iščupali bod (1:1).

Željeni remi četi Mladena Vukićevića donio je Bojan Kalezić u 77. minutu - nekadašnji igrač Sutjeske, Mogrena i Čelika natrčao je na odbijenu loptu poslije kornera i sa 20 metara rezantnim šutem pogodio donji ugao.

Mogli su Barani i do cijelog plijena, šansu je imao Rotković, ali možda ne bi ni bilo zasluženo pošto je domaćin više od 70 minuta imao rezultatsku prednost, te nekoliko prilika da je uveća.

Sve je počelo u 4. minutu kada je Bogdanović perfektno centrirao sa lijeve strane, a omaleni Jablan nije morao da skače da bi glavom pogodio sam ugao - 1:0 za domaće.

Jak vjetar otežavao je uslove za igru u Radanovićima, ali su domaći i pored toga imali nekoliko dobrih situacija. Vukčević je u 40. minutu bio zamalo neprecizan, Kovačević je potom pogodio prečku, da bi na startu nastavka priliku imao i Janković... Onda se u finišu probudio Mornar i stigao do izjednačenja.

Golman Grblja Đurović dobio je crveni karton u 90. minutu, na gol je morao da stane igrač jer je trener Vidojević potrošio sve izmjene, ali nije bilo vremena da Barani to iskoriste...

Grbalj - Mornar 1:1 (1:0)

Grbalj - Stadion u Radanovićima. Gledalaca: 400. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Aleksandar Đikanović (Nikšić). Strijelci: Jablan 4 - Kalezić 77. Žuti kartoni: Merdović, Rotković (Mornar). Crveni karton: Đurović (Grbalj).

Grbalj: Đurović, Milojko, Manojlović, Kovačević (od 70. Pepić), Carević, Bogdanović, Janković, Vukčević (od 75. Pavićević), Jamazaki, Nikač, Jablan (od 61. Čukić).

Mornar: Ivanović, B. Merdović, L. Merdović (od 46. Graovac), Vojvodić, Vukmarković (od 84. Kujović), Bubanja, Lalošević (od 23. Jovančov), Arsenijević, Kalezić, Božović, Rotković.

Bonus video: