Rudar želi nove bodove

Lovćen je u prošloj sezoni bio kaznena ekspedicija za „rudare“, koji vjeruju da je došlo vrijeme za revanš
0 komentar(a)
FK Rudar, Foto: Vesko Belojević
FK Rudar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.09.2014. 08:24h

„Ubitačnu“ seriju vrlo teških utakmica Pljevljaci počinju sa Lovćenom (14), ali ne žele da stanu.

U planu je osvajanje novih bodova, što bi svakako bila najbolja najava Kup dvomeča sa istim rivalom, kao i dolaska pod Golubinju Mladosti, Sutjeske pa Budućnosti...

U međuvremenu će se „skoknuti“ do Bara i Petrovca. Biće, dakle, žestoko, ali ako u Rudaru žele bez zastajkivanja da guraju na oba fronta, drugačije i ne može.

Lovćen je u prošloj sezoni bio kaznena ekspedicija za „rudare“, koji vjeruju da je došlo vrijeme za revanš.

Igraju dobro, pucaju od snage, samopouzdanje su podigli do gornjih granica, tu su i domaći teren i navijači, sve preduslovi za još jedno slavlje.

„Na papiru je tako, a kako će biti na terenu, vidjećemo. Cetinjani su nakon slabijeg starta došli sebi, počeli da pobjeđuju, pa je jasno koliko nas težak posao čeka. Međutim, ako to nije bio slučaj prošle godine, ovog puta uloga favorita pripada nama i tu nema diskusije. Moramo da odigramo kao i na prethodnih osam utakmica - borbeno, disciplinovano, strpljivo i pozitivan rezultat ne bi trebalo da izmakne”, optimista je sve bolji Nikola Gačević.

Cetinjani oslabljeni stižu u Pljevlja (nema Kosovića i Draška Božovića i Vučića), ali žele da osvoje makar bod...

„Nije lako savladati Rudar na gostujućem terenu, ali vjerujem u sebe i svoje saigrače. Bod bi bio po mjeri, vjerujem da ćemo dobrim rezultatom nastaviti put ka vrhu tabele”, kaže za sajt Lovćena prvotimac Cetinjana Milan Vušurović.

Bonus video: