Kadeti odigrali neriješeno sa selekcijom Bosne i Hercegovine

71 pregleda 0 komentar(a)
fudbal, fudbalska lopta, Foto: Shutterstock
fudbal, fudbalska lopta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.09.2014. 20:50h

Kadetska reprezentacija Crne Gore odigrala je danas neriješeno bez pogodaka u prijateljskom susretu sa selekcijom Bosne i Hercegovine, koji je odigran u Baru.

Naša selekcija bila je bolja tokom prvog dijela susreta, kada je uspjela da više vremena drži loptu u svom posjedu. “Sokolići” su imali nekoliko dobrih napada na gol protivnika, ali je izostala efikasnija završnica Burzanovića, Krnića i Vorotovića.

U nastavku su bolje igrali gosti, ali nijesu ozbiljnije ugrozili gol.

"Kvalitetna i borbena utakmica, sa jakom reprezentacijom Bosne i Hercegovine. U prvom poluvremenu smo imali veći posjed lopte, bili konkretniji od protivnika ali nam je nedostajala efikasna završnica Burzanovića, Krnića i Vorotovića, dok je protivnik zaprijetio samo iz prekida u uvodnim minutima. U drugom poluvremenu fizički jači protivnik je donekle imao inicijativu, stvorio je jednu šansu posle greške naše zadnje linije ali ipak nije bilo veće opasnosti po naš gol. Današnjim pristupom igri, karakterom, kolektivom možemo reći da smo odigrali ne prijateljsku već kvalifikacionu utakmicu, što je na kraju potvrdio rezultat susreta. Današnji meč je pokazao da se nalazimo na dobrom putu jer nam je početak kvalifikacija na pragu. Osvježićemo ekipu u naredna dva dana kako bi spremni ušli u duel sa Makedonijom", rekao je Ljutica.

Naša selekcija odigraće prijateljski meč sa vršnjacima iz Makedonije u petak, na terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 11.00 časova.

Crna Gora – Bosna i Hercegovina 0:0

Bar - SRC "Topolica". Sudija: Nikola Cvijović (Crna Gora). Žuti kartoni; Stanić (Bosna i Hercegovina)

Crna Gora: Matija Gligorović, Aleksandar Milić (Luka Malešević), Balša Banović, Kostadin Mikić, Balša Goranović (Vido Petričević), Danilo Marković, Ilija Vukotić (Đorđije Đedović), Emrah Krcić (Dino Mušanović), Marko Burzanović, Alija Krnić (Vladan Kordić), Filip Vorotović (Nikola Đukić).

Bosna i Hercegovina: Valentino Jović, Sandi Hušić (Sandi Ajanić), Selmir Pidro (Danijel Čikarić), Mato Stanić, Mijo Miletić (Franjo Jurić), Besim Šerbečić, Amar Suljić, Alan Delić ((Edin Salkić (Danilo Vukčević)), Ajdin Mujagić (Ermedin Demirović), Zinedin Mustendagić (Mak Varešanović), Seid Behram (Sandro Vilušić).

Bonus video: