Garsija nije zabrinut zbog velikog broja povrijeđenih u Romi

0 komentar(a)
Rudi Garsija, Foto: Beta/AP
Rudi Garsija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.09.2014. 16:41h

Trener Rome Rudi Garsija rekao je danas da nije zabrinut zbog velikog broja povrijeđenih fudbalera jer je uoči početka sezone napravljen veliki fond igrača.

"Serija povreda? Ne znam da li se tako nešto dešavalo i ranije, ali svakako može da se desi. Baš zbog toga smo napravili veliki tim, zbog mnogih obaveza koje imamo. U Francuskoj volimo da kažemo 'zakon serije', jedan se povrijedi, ubrzo drugi, ponekad i treći i četvrti", rekao je Garsija italijanskim medijima.

Roma je nedavno ostala na određeni period bez Huana Iturbea i Davidea Astorija, a posljednja povreda u nizu desila se za vikend protiv Kaljarija, kada je stradao Danijele de Rosi.

"De Rosi je važan igrač, ali se povrijedio i moraćemo da sačekamo bar do reprezentativne pauze kako ne bismo rizikovali. Na sredini terena imamo dovoljno opcija", kazao je Garsija.

Roma poslije tri kola ima devet bodova i lider je na tabeli italijanske Serije A.

"Imamo veliki tim, uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe i da se nivo igre na kojem smo trenutno neće promijeniti", istakao je Garsija.

Trener kluba iz italijanske prijestonice od ranije, takođe zbog povreda ne može da računa na Leandra Kastana, Kevina Strotmana, Federika Balzaretija i Marka Borijela.

Bonus video: