Marota: Alegri je zaslužio poštovanje

“Moramo da odamo poštovanje Alegriju. On je pobjednik, a kada smo mu dali priliku da vodi tim znali smo da ima znanje da bude na klupi Juventusa”, rekao je Marota.
0 komentar(a)
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Masimilijano Alegri, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.09.2014. 13:05h

Juventus je bio na udaru navijača kada je odlučio da Antonija Kontea naslijedi Masimilijano Alegri, ali sada čelnici “stare dame” likuju.

Sportski direktor Đuzepe Marota je nakon pobjede nad Milanom na “San Siru” (1:0) rekao da je Alegri pokazao da skeptici nisu bili u pravu i da bivši trener “rosonera” i Kaljarija zaslužuje pohvale za odličan start sezone.

“Skepticizam prema Alegriju je bio opravdan, ako se zna šta je sve Konte ostvario. Promjena trenera koji je osvojio tri uzastopne titule i oborio mnogo rekorda može da se vrati kao bumerang”.

“Ali, moramo da odamo poštovanje Alegriju. On je pobjednik, a kada smo mu dali priliku da vodi tim znali smo da ima znanje da bude na klupi Juventusa”, rekao je Marota.

Sportski direktor “bjankonera” je demantovao da je tokom ljeta želio da dovede Marija Balotelija, koji je na kraju završio u Liverpulu.

“Nikada nam nije bio cilj da dovedemo Balotelija i nikada nismo pokušali da to uradimo”, zaključio je Marota.

Bonus video: