Pelegrini: Igrali smo kao veliki tim, a ne kao mali

“Veoma je važno da igrate kao veliki tim, a ne kao mali. Ne bih bio srećan da igramo tako”, rekao je Pelegrini, koji je nekoliko puta tokom konferencije za novinare nazvao Čelzi malim timom.
0 komentar(a)
Manuel Pelegrini, Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Manuel Pelegrini, Žoze Murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.09.2014. 18:18h

Mančester siti je napadao, Čelzi se branio. To je bila slika tokom svih 90 minuta derbija na “Etihadu”, a stvari se nisu promijenile ni kada je isključen Pablo Sabaleta.

Iako je njegov tim izborio bod sa igračem manje, Manuel Pelegrini nije zadovoljan ishodom.

“Ovo nije rezultat koji sam želio, nije ni ono što smo zaslužili. Ali, utakmica je bila veoma slična onoj protiv Stouka, kada se protivnik branio sa 10 igrača, postigao gol iz kontranapada i onda nastavio da se brani do samog kraja”.

“Srećan sam zbog načina na koji smo igrali. Pokušavali smo da damo gol i kada smo ostali sa 10 igrača. Veoma je važno da igrate kao veliki tim, a ne kao mali. Ne bih bio srećan da igramo tako”, rekao je Pelegrini, koji je nekoliko puta tokom konferencije za novinare nazvao Čelzi malim timom.

Žoze Murinjo nije želio da odgovara na prozivke kolege.

“Mnogo puta je rekao da ne želi da govori o meni ili mom timu, a nastavlja da to radi. Ne pitajte me ništa o tim riječima”, ljutit je bio Specijalni.

Bonus video: