Lampard: Nisam očekivao da ću se ovako oprostiti od navijača Čelzija

“Navijači Čelzija su skandirali moje ime tokom utakmice, a nisam očekivao da ću se na ovakav način oprostiti od njih”, rekao je Lampard, koji će u Mančesteru biti do januara na pozajmici iz Njujork sitija.
0 komentar(a)
Frank Lampard, Foto: Reuters
Frank Lampard, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.09.2014. 17:44h

Navijači Čelzija su uzvikivali ime Franka Lamparda, a on im je uzvratio golom kojim je oteo “plavcima” već viđenu pobjedu na gostovanju Mančester sitiju.

Legendarni vezista Čelzija, sa kojim nije produžen ugovor, nije htio da slavi pogodak, a nakon meča je priznao da mu je bilo teško da igra protiv kluba u kojem je proveo 13 godina.

“Kada sam se probudio jutros, nisam znao šta želim. I sada su mi emocije pomiješane. Navijači Čelzija su skandirali moje ime tokom utakmice, a nisam očekivao da ću se na ovakav način oprostiti od njih”, rekao je Lampard, koji će u Mančesteru biti do januara na pozajmici iz Njujork sitija.

Žoze Murinjo je prije meča rekao da ne očekuje da će Lampard nastupiti, a poslije remija je u svom stilu poručio:

“Ljubavne priče su završene. Uradio je svoj posao kao profesionalac za Mančester siti”.

Time je podsjetio na izjavu koju je dao kada je Lamps potpisao za Siti. Ni sada, međutim, nije objasnio zašto ga nije zadržao, kada je već mogao...

Manuel Pelegrini je bio pun hvale za doskorašnjeg engleskog reprezentativca.

“Lampard bi bio važan igrač za svaki klub. Veliki je profesionalac i čestitam mu na svemu. Nije mu bilo lako, ali je želio da bude uključen u sve utakmice”, naglasio je Čileanac.

Bonus video: