Venger: Ponovo bih ponudio Realu 50 miliona za Ozila

0 komentar(a)
Mesut Ozil, Foto: Beta/AP
Mesut Ozil, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.09.2014. 10:26h

Iako Mesut Ozil nije u potpunosti opravdao uloženi novac, zog čega se njemački reprezentativac našao na udaru kritika medija, pošto igra u slabijoj formi od starta nove sezone, trener Arsenala Arsen Venger je izjavio da bi opet ponudio madridskom Realu 50 miliona eura za dolazak Ozila,

"Naravno da bih istu svotu novca izdvojio za dolazak Ozila. Morate od cijelog tima da očekujete da igra dobro, a ne samo od pojedinca. Mađioničari više ne postoje u savremenom fudbalu. Moram iz njega da izvučem najbolje što mogu, pogotovo zbog njegove cijene i reputacije. Osjećam odgovornost jer nije ista situacija kada ste platili igrača jedan ili 50 miliona eura", rekao je Venger, a prenosi Skaj Sport.

Njemački list Bild je dao Ozilu najnižu ocenu u porazu svog tima od Borusije iz Dortmunda (2:0) u Ligi šampiona.

"Zašto bi Ozil bio jedina žrtva tog poraza? Izgubili smo prvi meč još od prvog aprila, moramo realni da budemo. Ne smijemo da budemo zabrinuti, već da podržimo ovaj tim. Razumijem da navijači žele da najbolji igrači prave razliku na terenu, ali sada prolazimo kroz ne baš dobar period", zaključio je Venger.

Bonus video: