Inzagi: Nemamo šta da izgubimo protiv Juventusa

0 komentar(a)
Filipo Inzagi, Foto: Www.acmilan.com
Filipo Inzagi, Foto: Www.acmilan.com
Ažurirano: 19.09.2014. 13:36h

Trener Milana Filipo Inzagi smatra da je Juventus favorit sjutrašnjem derbiju na "San Siru", ali je i dodao da njegov tim nema šta da izgubi u tom duelu.

Poslije dva kola Serije A, oba tima imaju maksimalnih šest bodova,

"Sjutra se igra veliki meč i jedva čekam da počne. Juventus je pod većim pritiskom, moja ekipa nema mnogo šta da izgubi. Znamo da je Juventus jak, ali mi igramo na domaćem terenu i to je prednost.

Moramo da odigramo savršen meč ukoliko mislimo da pobijedimo. Torinski tim je favorit, nisu primili gol u Seriji A još od 28. aprila", rekao je Inzagi.

On je istakao da se od "rosonera" još uvijek ne može očekivati da igraju na istom nivou kao šampion Italije.

"Ne znam koliko smo slabiji od Juventusa, ali znam da moj tim može još mnogo da napreduje. Još uvijek nismo na istom nivou, ali u jednom meču je sve je moguće. Vjerujem da će sjutra uživati publika", zaključio je Inzagi.

Evra: Pokazaćemo Milanu ko je šampion

Fudbaler Juventusa Patris Evra poručio je Milanu da je njegova ekipa favorit u velikom derbiju.

"Milan ima prednost jer igra kod kuće, ali mi moramo da pokažemo zašto smo šampioni. Jedva čekam da meč počne. Došao sam u Juventus zbog ovakvih duela", rekao je Evra za Tutosport.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri sjutra će odmjeriti snage sa bivšim klubom, Milanom sa kojim je 2011. godine osvojio Skudeto.

Bonus video: