Tamara Bojat dala dva gola i dobila crveni, Moldavija preokrenula

Tamara Bojat je pogodila mrežu u 31. i 41. minutu, ali je u 49. dobila drugi žuti karton. Moldavija je to iskoristila i sa tri pogotka stigla do pobjede.
72 pregleda 0 komentar(a)
Omladinska ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Omladinska ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Ažurirano: 18.09.2014. 18:19h

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u posljednjem kolu kvalifkacionog turnira od selekcije Moldavije rezultatom 3:2.

Naše omladinke bile su nadomak trijumfa, imale su prednost od dva gola, ali je uslijedilo isključenje Tamare Bojat i pad u igri naše selekcije, što je protivnik uspio da iskoristi i do kraja susreta preokrene rezultat.

Prvo poluvrijeme susreta u potpunosti je pripalo našoj selekciji tokom kojeg su “crvene” postigle oba pogotka.

U listi strijelaca dva puta se našlo ime Tamare Bojat - prvi pogodak postigla je u 31. minutu susreta, da bi 10 minuta kasnije još jednom matirala protivničkog golmana.

Već nakon šest minuta igre u nastavku Beatris Gonsalo pokazala je drugi žuti karton Tamari Bojat, pa je naša selekcija ostala sa 10 igračica na terenu.

Moldavke su iskoristile brojčanu prednost i osam minuta kasnije smanjile prednost preko Kulčiči. U 79. minutu Gonsalo je dosudila najstrožiju kaznu za selekciju Moldavije, koju je u pogodak pretvorila Viloleta Mitul.

Samo tri minuta kasnije Dijana Login donijela je pobjedu protivničkoj ekipi.

Crna Gora - Moldavija 2:3

Treleborg - Stadion “Vangavalen”. Sudija: Beatris Gonsalo (Španija). Strijelci: Bojat 31. i 41. za Crnu Goru, Kulčiči u 59, Mitul u 79. iz penala i Login u 82. minutu za Bjelorusiju. Žuti kartoni: Vujičić, Mićunović, Božić, Knežević (Crna Gora), Keresnea (Moldavija). Crveni karton: Bojat (Crna Gora) u 51. minutu.

Crna Gora: Nikoleta Simičević, Nina Vujičić, Maja Mićunović, Tatjana Đurković, Martina Pavićević (od 46. Milica Drljević), Darija Đukić, Tamara Bojat, Milica Vulić (od 90. Katarina Ćorić), Helena Božić (od 88. Milica Radunović), Olivera Knežević, Jelena Šturanović.

Moldavija: Margarita Panova, Elena Grati (od 46. Nadežda Vasilika), Viktorija Gurdis, Viktorija Kulčiti, Valerija Rusu, Danijela Furkulita (od 90. Alina Malic), Elena Kersenea, Viktorija Tonu, Anastasija Toma, Dijana Login, Violeta Mitul.

Bonus video: