Prihvaćena ostavka Rada Vešovića

Uprava prvoligaša sa Trešnjice prihvatila je ostavku trenera Rada Vešovića, nakon serije loših rezultata Zete
234 pregleda 2 komentar(a)
Rade Vešović, Foto: Savo Prelević
Rade Vešović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.09.2014. 13:48h

Zeta je prva u osmoj sezoni takmičenja u Telekom 1. CFL ostala bez trenera i to nakon sedmog kola. Rade Vešović je nakon igre bez golova njegovoih iuzabranika sa Mornarom ponudio ostavku, koju je uprava Golubovčana prihvatila.

"Nije bilo rezultata i normalno je da kao trener prihvatim odgovornost. Želio sam da zZeta igra lijep fudbal, i bilo je tako ali je realizacija bila očajna. Promašeni ziceri, u Beranama i juče promašen penal... Ja kao trener ne mogu da šutiram penale, ali kada nema rezultata onda je odgovornost na meni. Najavljivao sam pred početak šampionata borbu za titulu, nakon što je ekipa na vrijeme formirana i zajednički je odradila pripreme, tokom kojih smo na Zlatiboru igrali sjajno. Ekipa se i tokom dosadašnjeg dijela prvenstva trudila da igra lijep fudbal, ali su nas brojne promašene šanse koštale gubitka bodova", kazao je Vešović za portal "Vijesti".

Zeta je nakon sedmog kola na osmom mjestu Prve lige sa sedam osvojenih bodova. Ekipu sa Trešnjice će do imenovanja Vešovićevog nasljednika voditi Mladen Lambulić.

"Sada želim da se prije svega odmorim, relaksiram od ovog stresnog posla. Iskoristiću vrijeme do nove ponude da završim diplomski rad za Pro licencu, pošto sam odslušao potrebna predavanja i obavio istraživanja", zaključio je Vešović.

Bonus video: