Petrovčani žele i Berane u nizu

U posljednjem duelu kola Petrovac je favorit na svom terenu protiv Berana od 15.30 sati
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2014. 08:09h

Odličnu seriju Petrovčani žele da nastave na domaćem terenu. Trijumf protiv Berana ne bi trebalo da bude doveden u pitanje, ali je takve mečeve uvijek i najteže igrati. Favorit se zna, cilj je postići gol u ranoj fazi meča.

"Ništa novo neću reći ako kažem da je najteže upisati unaprijed osvojene bodove. I to moraju na umu da imaju svi igrači. Berane je pokazalo da ima kvalitet, a kako sezona odmiče pružaju sve bolje partije. Važno je da zadržimo visok stepen koncentracije u svakom momentu. Onda neće biti problema", rekao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Marčić.

I povratnik u tim Berana nakon povrede, vezista Admir Zejnilović je zadovoljan napretkom u igri njegovog tima.

"Petrovcu prepuštamo ulogu favorita, zaslužuje to. Ipak, mi smo u posljednjih 15 dana značajno napredovali i nadomjestili propušteno zbog kašnjenja sa pripremama. Protiv Grblja smo igrom zaslužili makar bod, i uz malo sreće osvojićemo ga u Petrovcu. Za nas je svaki bod veliki u ovom dijelu prvenstva, ali se nećemo zatvoriti. Idemo u Petrovac da se nadigravamo i igramo fudbal. Ne dotiču nas se glasine koje kruže nakon utakmice sa Sutjeskom, a ja sam tu utakmicu propustio zbog povrede. Nama je najveći problem povreda Borisa Cimbaljevića na posljednjem treningu", kazao je Zejnilović.

Bonus video: