Mijović objavio spisak za Englesku

0 komentar(a)
Zoran Mijović, Foto: FSCG
Zoran Mijović, Foto: FSCG
Ažurirano: 15.09.2014. 15:36h

Selektor ženske seniorske reprezentacije Zoran Mijović objavio je spisak igračica za utakmicu sa Engleskom koja se igra u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2015. godine.

Duel sa "gordim Albionom" igra se u srijedu, 17. septembra 2014. godine od 16.00 časova na stadionu pod Malim brdom u Petrovcu.

Naša ženska senorska reprezentacija u srijedu igra posljednji meč u kvalifkacijama za Svjetsko prvenstvo koje se 2015. godine održava u Kanadi.

U premijernom nastupu u kvalifikacijama za plasman na Mundijal naše seniorke nisu uspjele da upišu bodove, iako su u nekoliko mečeva pružile veoma dobra izdanja i bile blizu ostvarenja povoljnog rezultata.

Selektor Mijović odlučio je za ovaj duel da pozove sljedeće igračice: Golmani: Marija Žižić (Ekonomist) i Iva Milačić (Cveteks). Odbrana: Jovana Mrkić, Irena Bjelica, Andreja Vidić, Tina Begović, Sandra Žižić (Ekonomist), Marija Goranović (Vojvodina, Srbija), Miljana Rondović (Breznica) i Ana Trutić (Sedmica). Vezni red: Sanja Nedić (Ekonomist), Jovana Zlatičanin (Podgorica), Jasna Đoković (Sarajevo, BIH), Radosava Kočanović (Cveteks) i Ivana Varagić (Sedmica). Napad: Slađana Bulatović (Banja Luka, BIH), Armisa Kuč (Sarajevo, BIH), Ivana Krivokapić (Ekonomist) i Marija Vukčević (Roma, Italija).

Bonus video: