Anćeloti: Ove sezone neću pričati o golmanima

“Ta debata je za mene završena. Da budem jasan, u timu nema debate o tome, sve se zna i ne želim da se bilo šta spekuliše. Ove sezone više neću pričati o golmanima”, rekao je Anćeloti na pres konferenciji pred meč Lige šampiona sa Bazelom
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.09.2014. 12:18h

Karlo Anćeloti je čitave prošle sezone bio na udaru medija i navijača. Jedni su htjeli da brani Iker Kasiljas, drugi su bili za Dijega Lopesa, a nekima je pak smetao sistem rotacije.

Ni ove sezone nije ništa drugačije, jer fanovi glasno traže da između stativa stane Kejlor Navas, umjesto nekadašnjeg idola Kasiljasa.

Dan pred početak Lige šampiona, italijanski trener je odlučio da presječe i rekao medijima da ove sezone neće pričati niššta o golmanima.

“Ta debata je za mene završena. Da budem jasan, u timu nema debate o tome, sve se zna i ne želim da se bilo šta spekuliše. Ove sezone više neću pričati o golmanima”, rekao je Anćeloti na pres konferenciji.

“Kraljevski klub” u utorak od 20.45 časova dočekuje Bazel i mora da dobije, kako bi prekinuo seriju poraza. Naime, “merengesi” su izgubili od Real Sosijedada sa 4:2, iako su vodili 2:0, a potom su poraženi i u madridskom derbiju od Atletika (2:1).

“Bazel je veoma dobar tim, koji zna da bude opasan. Prošle sezone je savladao Čelzi, a ove je odlično počeo i u odličnom je fizičkom stanju. Ali, moramo da dobijemo”, naglasio je Anćeloti.

Karleto je poručio da je zadovoljan ekipom koju ima i da je ne bi zamijenio ni sa jednom drugom u Evropi.

“Imamo veoma dobru ekipu, a svi igračiu su zadovoljni što su u Realu. Potrebno nam je, ipak, još malo vremena da se novi igrači naviknu, da se Kros i Rodriges uigraju sa ostatkom tima”.

“Ponavljam, na raspolaganju imam najbolji tim u Evropi, ali nam nedostaje kontinuitet i balans u igri kada nemamo posjed. Na tome moramo da radimo”, zaključio je Anćeloti.

Bonus video: