Kalderon: Ronaldo je nezadovoljan potezima Peresa

“Čelnici kluba su se odrekli Iguaina i Ozila, što mu se nije dopalo, ali Ronalda su najviše pogodili odlasci Di Marije i Alonsa”, rekao je Kalderon za “As”.
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ronaldo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 15.09.2014. 14:37h

Nekadašnji predsjednik Reala Ramon Kalderon rekao je danas da je najbolji igrač madridskog tima Kristijano Ronaldo nezadovoljan politikom kluba i da bi uskoro mogao da napusti “Santjago Bernabeu”.

Engleski i španski mediji prethodnih dana prenosili su da bi najbolji fudbaler svijeta u 2013. mogao sljedećeg leta da se vrati u Mančester junajted.

“Mislim da je Ronaldo nezadovoljan transfer potezima predsjednika Peresa. Kada je Portugalac došao 2009. godine u Real radovao se što će igati u tandemu sa Robenom, ali ga je Peres odmah prodao Bajernu”.

“Potom su se čelnici kluba odrekli Iguaina i Ozila, što mu se takođe nije dopalo, ali Ronalda su najviše pogodili odlasci Di Marije i Alonsa”, rekao je Kalderon za “As”.

Portugalski napadač je i sam govorio da bi, da se on pitao, prelazni rok bolje uradio nego čelnici Reala.

On je za madridski tim odigrao 251 utakmicu i postigao 256 golova, a osvojio je po jednu Primeru i Ligu šampiona, dva nacionalna kupa, Superkup Španije i UEFA Superkup.

Za reprezentaciju Portugalije nastupao je 114 puta i postigao 50 golova.

Bonus video: