Runi: Junated će opet biti najbolji

0 komentar(a)
Vejn Runi, Foto: Beta AP
Vejn Runi, Foto: Beta AP
Ažurirano: 14.09.2014. 11:38h

Prošla sezone je bila jedna od najgorih u istoriji Mančester junajteda, pošto nije uspio da izbori plasman na evropsku scenu.

Ni start nove, međutim, ne obećava ništa dobro za klub sa "Old Traforda".

Poslije tri odigrana meča ima samo dva boda, ali i šansu da danas pred svojim navijačima savlada Kvins Park Rendžers.

Bez obzira na slab start, Vejn Runi, novi kapiten, je optimista.

Engleski reprezentativac očekuje da će Mančester junajted igrati sve bolje i bolje.

"Protekle sezone nismo blistali, nismo našli potrebnu hemiju. Ni sada ne blistamo, ali smo doveli dobra pojačanja i vjerujem da ćemo igrati dobro kada se uigramo, kada se kockice slože", objasnio je Runi.

Tokom prelaznog roka dres "crvenih đavola" zadužili su Radamel Falkao (Monako), Anhel Di Marija (Real), Luk Šo (Sautempton), Deili Blind (Ajaks) i Markos Roho (Sporting).

"Siguran sam da smo doveli sjajna pojačanja. Falkao je fenomenalna napadač i nadam se da ću se dobro slagati na terenu sa njim i Robinom van Persijem. Sada menadžer ima veći izbor i na njemu je da odluči da li će na terenu biti jedan, dva ili tri napadača. Na sredini terena imamo dva velika majstora Di Mariju i Huana Matu, a i odbrana je pojačanja sa kvalitetnim igračima. Siguran sam da ćemo uspjeti da vratimo staru slavu Mančester junajtedu. Motivisani smo, želimo što prije da izađemo na pobjednički put i da budemo šampioni", zaključio je Runi.

Bonus video: