Gol Nikača na debiju, Leverda presudio Berancima

"Ispustili smo vođstvo, ali srećom imamo kvalitet i na klupi - kazao je trener Grblja Marko Vidojević".
0 komentar(a)
Nikač, Foto: Savo Prelević
Nikač, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.09.2014. 21:04h

Fudbaleri Berana nastavili su seriju poraza i ostali zakovani za dno prvoligaške tabele, iako su bili na pragu da preokrenu rano vođstvo Grblja od 2:0.

Gosti su vodili nakon pola sata debitantskim golom Nikača i sjajnim pogotkom Petra Vukčevića.

Onda se probudilo Berane i preko Japanca Tojošime, smanjilo rezultat u finišu poluvremena. U nastavku je domaćin inicijativu krunisao izjednačenjem Đalovića na centaršut Počeka. Ipak, samo tri minuta nakon što je ušao u igru rezervista Leverda je u 79. minutu sjajnim golom šokirao domaćina.

"Ispustili smo vođstvo, ali srećom imamo kvalitet i na klupi - kazao je trener Grblja Marko Vidojević".

"Trebalo je da preokrenemo, ali nas skupo koštaju konstatne greške u odbrani", kazao je Ratko Stevović, trener Berana.

Berane - Grbalj 2:3

Berane - Gradski stadion. Gledalaca: 500. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Milutin Đukić i Đorđije Ražnatović (Cetinje). Strijelci: Tojošima u 43. i Balović u 72. minutu za Berane, Nikač u 17, Vukčević u 26. i Leverda u 79. minutu za Grbalj. Žuti kartoni: Kastratović, Lutovac, Dulović i Tmušić (Berane), Bogdanović i Leverda (Grbalj).

Berane: Kastratović, Vukadinović (Vukićević), Lutovac, Dulović, Pandrc, Poček, Zejnilović, Tmušić (Huremović), Tojošima, Tomović (Šabotić), Đalović.

Grbalj: Vukliš, Janković (Pavićević), Pepić (Glavan), Bogdanović, Vukčević, Carević, Manojlović, Pavlović (Leverda), Milojko, Jamasaki, Nikač.

Bonus video: