Murinjo: Kosta je specijalan igrač

"Da li me je iznenadio? Jeste malo, jer dati sedam golova na četiri utakmice i nije baš i normalno. On je specijalan igrač, jedan od najboljih u fudbalu".
1 komentar(a)
Dijego Kosta, Foto: Beta-AP
Dijego Kosta, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 13.09.2014. 17:34h

Čelzi je sam na vrhu Premijer lige nakon pobjede nad Svonsijem (4:2), jedinom ekipom koja je uz londonske "plave" do danas imala sve same trijumfe.

Iako je tek početak, jer je prošlo samo pet kola, pogled na tabelu možda i nagovještava nešto. Čelzi ima maksimalnih 12 bodova, a najveći rivali poprilično manje: Mančester siti i Totenhem sedam, Arsenal tek šest, Mančester junajted samo dva, doduše uz utakmicu manje...

Takođe, kvota da Čelzi postane prvak Premijer lige, po prvi put od 2010. godine, pada iz kola u kolo. Od danas je na najnižih 1,8...

Murinjo je, doduše, dovoljno iskusan da zna da je prerano za takve prognoze. Možda neće biti naredne nedjelje, kada se u velikom derbiju na "Etihadu" sastanu Mančester siti i Čelzi.

Portugalac je danas pričao samo o pobjedi nad Svonsijem, koja je stigla nakon preokreta i sjajne igre u drugom poluvremenu, te het-trika Dijega Koste.

"Drugo poluvrijeme je bilo fantastično za nas, kao što je prvo za njih. Sve ukupno - zaslužili smo trijumf, jer smo im u drugom poluvremenu zagorčali život brzinom i intenzitetom napada", rekao je Murinjo.

Za Dijega Kostu, svoje veliko ljetošnje pojačanje, birao je riječi...

"Da li me je iznenadio? Jeste malo, jer dati sedam golova na četiri utakmice i nije baš i normalno. On je specijalan igrač, jedan od najboljih u fudbalu".

Murinjo je pogodio i sa Lorikom Remijem - bivši fudbaler Njukasla stigao je posljednjeg dana prelaznog roka, a za prvi gol u dresu Čelzija trebalo mu je samo devet minuta...

"Drago mi je zbog Remija, nije mogao da poželi ljepši debi. To se zove perfektan start", dodao je Portugalac.

Bonus video: