Jovetić ne igra protiv Arsenala

4 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.09.2014. 20:07h

Stevan Jovetić i Brazilac Fernandinjo neće zbog povreda igrati za Mančester siti danas protiv Arsenala (13.45) u derbiju 4. kola Premijer lige.

"Jovetić se vratio iz reprezentacije sa istegnutim mišićem zadnje lože. Nadam se da će biti spreman za narednu sedmicu, kada nas čekaju važni mečevi sa Bajernom u Ligi šampiona i Čelzijem u Premijer ligi. Što se tiče Fernandinja, on će pauzirati nekoliko sedmica”, rekao je Manuel Pelegrini, trener Sitija.

Bez crnogorskog internacionalca, koji je postigao dva gola u prva tri kola (oba u derbiju protiv Liverpula), Siti će pokušati da se revanšira Arsenalu za nedavni težak poraz na “Vembliju” u Komjuniti šildu (3:0).

"Ovo će biti drugačija utakmica, drugo je i takmičenje. Tada smo igrali bez devet fudbalera”, rekao je čileanski trener, koji je najavio mogući debi dvojice fudbalera.

"David Mangala trenira normalno i u konkurenciji je za utakmicu. Frenk Lampard je spreman, takođe”.

Debi, i to kakav, očekuje se i u Arsenalu - doskorašnji napadač Mančester junajteda Dani Velbek najavljen je u startnoj postavi “tobdžija”, a društvo u napadu praviće mu Aleksis Sančes.

Četvrto kolo Premijer lige donosi i sudar jedine dvije ekipe koje imaju sve same pobjede - na „Stamford bridžu” igraju Čelzi i Svonsi.

Bonus video: